Vi välkomnar Ida till Bishop-gänget!

3 mars 2020

Vi har ett nytt tillskott på Bishop. Ida Lilja kliver in som designer och projektledare vilket vi är så glada för!! Självklart var vi tvungna att ställa henne ett par klassiska frågor..

Hej Ida! Kan du berätta lite om dig själv?

Ja, vart ska jag börja? Jag har jobbat med design, reklam, marknad och kommunikation i snart 25 år. Jag älskar verkligen det jag håller på med och glad över att få vara en del av den utveckling och digitalisering som präglat de senaste åren. Det är en fantastisk resa, med många möjligheter och utmaningar!

Just nu är jag är nybliven mamma så när jag inte jobbar så myser jag med världens gulligaste bäbis. Jag är även nybliven husägare och Söderköpingsbo så mycket tid kommer nog gå åt till renovering och trädgårdsarbete framöver.

Och nu ska du börja jobba hos oss på Bishop!

Ja visst, enormt roligt! Jag har drivit en reklambyrå i många år, Idadesign AB, och det känns som att komma hem när jag nu har börjat på Bishop – den lilla personliga byrån med stor kunskap, erfarenhet och fokus på kunden.

Vad kommer du att hjälpa Bishop Medias kunder med?

– Att få våra kunder att synas och sticka ut! Med kreativ design, smart innehåll, digitala lösningar och kompletta strategier för sina marknadskanaler kommer jag att kunna hjälpa våra kunder att lyckas med sina affärer och relationer.

Fler nyheter

Load More Posts